Uw levensverhaal op video

Uw levensverhaal op video

Een mooier cadeau kun je iemand niet geven.
Soms moet je eens tegen iemand te zeggen wat hij of zij eigenlijk voor je betekent. Maar hoe en wanneer doe je dat?

Lifetime maakt persoonlijke documentaires.

Een videoportret als prachtig persoonlijk cadeau, dat u een dierbare of relatie kunt aanbieden bij een bijzondere gelegenheid. Maar ook zakelijk, bij inauguratie, start of afscheid, of als onderdeel van corporate communicatie is het een fantastische manier om uw verhaal of boodschap over te brengen..
Een documentaire, gemaakt volgens de normen van televisie, maar helemaal persoonlijk getoonzet. Dé  gelegenheid om iemand te vertellen wat hij of zij voor u betekent. Dat is het allermooiste cadeau dat u iemand kunt geven. En dat bovendien, naarmate de tijd verstrijkt, alleen maar in waarde zal toenemen.

Surprise!!!

De persoonlijke documentaire kan worden gemaakt als een totale verrassing voor de persoon die in de spotlight staat. Maar, zonder dat hij of zij weet wie er nog meer benaderd wordt, kan de hoofdpersoon natuurlijk ook zelf aan het woord komen.

Je leert door deze documentaire de hoofdpersoon echt heel goed kennen, en de hoofdpersoon wordt in die zin ook ‘gekend’. Ieder mens heeft dat op zijn tijd nodig.

Het is ontroerend, er wordt gelachen. Wanneer de film op uw feest getoond wordt, is het het absolute hoogtepunt, en heeft het een enorme impact op alle aanwezigen.

Een mooier cadeau kun je iemand niet geven.