Reacties

Dit vonden onze klanten:

“We vonden het een fantastische ervaring. Je wordt gedwongen om over allerlei dingen na te denken en je zegt en hoort dingen die je nooit aan elkaar vertelt.”

“De film heeft meer indruk gemaakt dan ik ooit had kunnen denken. Wij hoorden de meest verrassende en ontroerende woorden van de meest onverwachte mensen”.

“Ik had het nooit zelf bedacht, maar het is inderdaad het mooiste cadeau dat ik ooit gekregen heb”.

“Nooit geweten dat onze kinderen zo over ons dachten. Heerlijk om te horen.”

“We hadden na drie weken al 26 keer gekeken! Steeds zagen we wat nieuws.”

“We hebben de film eerst met zijn viertjes bekeken. Ik kon het eerste uur niets zeggen. Daarna hebben we een feestje gegeven voor alle betrokken familie en vrienden, en daar hebben we ook echt weer eens over de belangrijke zaken van ons leven gesproken. Heel dierbaar.”

“We hadden moeite een goed cadeau te vinden voor onze directeur. Hij was nooit erg gemakkelijk. Dit portret is een oprecht en reëel beeld geworden van hoe hij was en hoe wij tegen hem aankeken. We waren er allemaal ontzettend blij mee.”

 “Door bij het afscheid van J deze film te draaien kreeg hij de gelegenheid alles te zeggen wat hij kwijt wilde en hoefden we ook niet naar allerlei speeches te luisteren. Zo werd het echt een bijzonder feest.”

“Onze dochter ging het huis uit en we wilden haar iets bijzonders meegeven. We hadden geen idee dat het dit zou worden. Prachtig.”

 “Heel waardevol. Want wanneer zeg je nu eigenlijk dit soort dingen tegen elkaar?”

“Geweldig om dit voor mijn ouders te doen. Op begrafenissen worden er altijd mooie en ware dingen over mensen gezegd maar dan is ’t wat mij betreft te laat…”