Floris Meijer traint voor Beijing

Floris Meijer traint voor Beijing

Floris heb ik ongeveer geboren zien worden. Hij is de zoon van Antoinette en Michiel, heel goede ‘oude’ vrienden. Floris speelde altijd buiten, ook bij ons, in de tuin en in het bos, klimmen, rennen met de hond, raggen met de driewieler en de kleuter-bmx. Mijn zoon, die een paar jaar ouder is, was zijn grote held, maar daar had hij er meer van. Als je hem zocht, jaren later, dan hing hij altijd wel ergens rond met de boys op straat.
Dat hij een sportopleiding ging doen lag in de lijn der verwachtingen. Hij gaf ook al jaren ski-les.
Een half jaar na zijn afstuderen ging het heel erg mis.

Mijn man Ton Verlind en ik maakten deze korte documentaire over en voor Floris, om hem te helpen zijn grote droom te kunnen verwezenlijken.

Floris zit in het team dat traint voor de Paralympics, hij hoort bij de top zes van de wereld. Maar er wordt van hem verwacht dat hij heel veel zelf bijdraagt, en dat is door allerlei omstandigheden erg lastig geworden.
Om zijn grote droom te kunnen behalen heeft Floris dus extra inkomsten nodig. Zo’n 25.000 euro per jaar tot Beijing in 2022. Hij maakt serieus kans daar een medaille te winnen!
Met wat hulp van ons. Hij helpt op zijn beurt kinderen en volwassenen beter met hun handicap om te kunnen gaan.
Dus als jij wat kunt doen?
Per maand een (kleine) bijdrage, eenmalig een bedrag, alles is meer dan welkom. Voor info over hoe en wat zie www.florismeijer.nl  
Dit bericht doorsturen wordt ook enorm op prijs gesteld.

 

Oh en Jan van Soest, mijn eigenste personal trainer bij BRAFE, bedankt voor het gebruik van je ruimte. Als ik Floris zo bezig zag dan denk ik goh ik ben al aardig op weg. (NOT)