Harm werd 60

Harm werd 60

Zestig worden is toch een mijlpaal bereiken. Hoe je het ook wendt of keert. Een leeftijd waarop je terugkijkt en de afweging maakt: wat heb ik eigenlijk, wat ga ik de komende periode nu doen met mijn leven? Ons leven?  De afgelopen jaren waren nogal roerig, maar nu liepen prive en zakelijk de dingen goed! Je zou denken: dat moet gevierd.

Daar moest lang over gewikt en gewogen worden. Met de kinderen eten, een paar dagen weg, gewoon even een borrel, of toch een feest? Maar dan moest er een band, of nee toch een deejay…. de tijd ging voort en partner Ilona hakte de knoop door.

Een feestje, met de beste vrienden, en lekkere hapjes. Gezellig, maar niet heel speciaal. Nog geen twee weken voor de datum van het feestje begonnen wij samen Ilona na te denken over een film voor Harm. Dat moest dus snel georganiseerd worden. Hoe geef je iemand een goed beeld over hoe zijn familie en vrienden hem zien? Waar doen we hem een plezier mee? Wat heeft hij nodig?  Kortom, wie is Harm echt? Wie gaan we dus interviewen?
Het was een bliksemsnelle actie. Het moest uiteraard geheim gehouden worden en de fotoalbums uit zijn jeugd werden doorgespit.

Dit was het resultaat. Er was een scherm gehuurd “voor de karaoke”…..en toen de film vertoond werd was de verrassing enorm. Ontzettend leuk om te doen, en om te krijgen!
Als je de film (twintig minuten) wilt bekijken, stuur me dan even een mailtje voor het wachtwoord.